TYÖPAIKAT

 

Työpaikat - osiosta löydät ne yritykset ja työnantajat, jotka ovat ilmoittautuneet mukaan Teekkarin työkirjaan ja ilmoittaneet tarpeistaan palkata opiskelijoita kesätöihin 2017. Monet näistä työnantajista palkkaavat opiskelijoita myös harjoittelu- ja lopputöihin ja suuremmat yritykset järjestävät opiskelijoille eripituisia palkallisia trainee-ohjelmia. Olemme listanneet tälle sivulle lisäksi erilaisia rekrytointi- ja henkilöstöpalveluyrityksiä, joiden kautta voit myös etsiä työpaikkoja. Sivulta löydät lisäksi oman kampuksesi ura- ja työelämäpalveluiden yhteystiedot.

1. Työnantajat ja työpaikat 
Täältä löydät ne työnantajat, jotka ovat ilmoittaneet Teekkarin työkirjalle palkkaavansa opiskelijoita kesä-, harjoittelu-, trainee- tai lopputyöpaikkoja. Kaikki työnantajat eivät vielä tällä hetkellä ole avanneet kesätyönhakuaan kesälle 2017. Täydennämme listaa sitä mukaan, kun saamme tietoja yrityksiltä. Osa työnantajista aloittaa kesätyörekrytointikampanjansa jo joulukuussa, mutta suurin osa avaa kesätyöpaikkkojen haut tammi-helmikuun alussa. Paras kesätyönhaku ajankohta ajoittuukin juuri tammikuusta maaliskuuhun.

 2. Rekrytointiyritykset - ja palvelut, henkilöstöpalveluyritykset 
Useimmat rekrytointipalvelut tarjoavat rekrytointi-, henkilöstövuokraus - ja konsultointipalveluita: Monet näistä yrityksistä ovat laaja-alaisia ja tajoavat paikkoja eri toimialoilta ja tehtävän tasoilta, sekä ilmoitushakuna että suorahakuna. Jotkut palveluista ovat erikoistuneet tietylle toimialalle tai pelkästään suorahakuun. Osa yrityksistä toimii myös kansainvälisesti.

 3. Kampusten ura- ja työelämäpalvelut
Kotikampuksesi ura- ja työelämäpalveluista saat tukea työnhakuusi ja urasuunnitelmiisi. Voit myös saada hyödyllisiä vinkkejä, palautetta hakupapereistasi. Uusimman Teekkarin työkirjan löydät myös ura- ja työelämäpalveluista.

Kesäteekkariksi Turun ja Rauman seudulle - ilmainen asunto ja bussikortti! 

Lisätietoja TYÖPAIKAT - osiosta saat: Arja Lindfors, arja.lindfors@tek.fi